Thaisuppe i termos

Ingredienser til 5 porsjoner

Hva er vel bedre enn en rykende varm og mettende suppe når du er ute på tur! Lag den hjemme før du drar og gled deg til første stopp. Ha gjerne nybakte scones til.

  • 1,00 stk Smaksrik base til thaisuppe
  • 2,00 stk kyllingfileter
  • 1,00 ss olje
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 0,50 stk paprika
  • 3,00 stilker vårløk
  • 0,50 boks mais
  • 4,00 dl kokosmelk
  • Tilbehør

  • 1,00 pose TORO Scones 401 g

Hva er vel bedre enn en rykende varm og mettende suppe når du er ute på tur! Lag den hjemme før du drar og gled deg til første stopp. Ha gjerne nybakte scones til.

Slik gjør du:

  1. 1

    Skjær kyllingen i tynne, småbiter og stek den raskt i panne med olje sammen med tynne strimler av gulrøtter, paprika og vårløk.

  2. 2

    Ha basen i en kjele og tilsett vann og kokosmelk. Kok opp og rør godt og la den koke i 5 min. Tilsett kylling og alle grønnsakene og la det hele småkoke noen minutter.

  3. 3

    Hell suppen i en termos og legg den i sekken. God tur!

Dette trenger du