Denne thaisuppen kan lett gjøres om til en herlig thai kyllinggryte, server gjerne med ris til.
Slik gjør du
- 1
Skjær kyllingfilene i store biter og stek dem så vidt gylne i panne med smør. Ha dem på en asjett. Skjær løk og paprika i båter, og soppen i fire. Fres grønnsakene også i pannen, trekk til side.
- 2
Rør ut thaisuppebasen i en kjele sammen med kokosmelk, vann og eplejuice. Kok opp under omrøring. Ha i kyllingbitene og la de trekke noen minutter. Tilsett løk, paprika, sopp og sukkererter, og la det hele småkoke 2-3 minutter. Rør ut potetmel i vannet. Tilsettes i en tynn stråle i gryteretten, mens den koker. Trekk til side når den begynner å tykne.
- 3
Pynt gjerne med litt grønt og server rikelig med ris til. Nyt – dette er supergodt.