Søk

Thai kyllinggryte med sopp og sukkererter

Ingredienser til 5 porsjoner

Denne thaisuppen kan lett gjøres om til en herlig thai kyllinggryte, server gjerne med ris til.

  • 5,00 stk kyllingfileter
  • 2,00 ss smør/olje
  • 1,00 stk løk
  • 1,00 stk paprika
  • 150,00 g aromasopp eller annen sopp
  • 1,00 beger TORO Smaksrik base til thaisuppe 97 g
  • 400,00 g kokosmelk
  • 2,00 dl vann
  • 1,00 dl eplejuice
  • 100,00 g sukkererter
  • 1,50 ss potetmel (røres ut i 1 dl vann)
    • Garnityr

    • Serveres med

    • kokt ris

Denne thaisuppen kan lett gjøres om til en herlig thai kyllinggryte, server gjerne med ris til.

Slik gjør du:

  1. 1Skjær kyllingfilene i store biter og stek dem så vidt gylne i panne med smør. Ha dem på en asjett. Skjær løk og paprika i båter, og soppen i fire. Fres grønnsakene også i pannen, trekk til side.
  2. 2Rør ut thaisuppebasen i en kjele sammen med kokosmelk, vann og eplejuice. Kok opp under omrøring. Ha i kyllingbitene og la de trekke noen minutter. Tilsett løk, paprika, sopp og sukkererter, og la det hele småkoke 2-3 minutter. Rør ut potetmel i vannet. Tilsettes i en tynn stråle i gryteretten, mens den koker. Trekk til side når den begynner å tykne.
  3. 3Pynt gjerne med litt grønt og server rikelig med ris til. Nyt – dette er supergodt.

Produkt