Thai grønnsakssuppe med glassnudler

Dette er en supergod og mettende grønnsakssuppe med skikkelig asiatisk kryddersmak. Med thaisuppe som base, grønnsaker og glassnudler er du sikret en smak av Thailand.

20 min

Ingredienser

( 5 porsjoner )

1 beger Smaksrik base til thaisuppe

400 g kokosmelk

5 dl vann

2 stk gulrøtter

1 stk persillerot

300 g søtpoteter

1 stk brokkoli

1 stk liten paprika

290 g røde linser, kokte

1 pk glassnudler

0,5 stk lime

0,5 bunt vårløk

1 håndfull cashewnøtter

Fremgangsmåte

1. Rør ut thaisuppebasen i en kjele med kokosmelk og vann, kok opp. Skrell og kutt søtpoteter, gulrøtter og persillerot i biter. Ha grønnsakene i suppen og la den småkoke til i 5 min. Del brokkoli i små buketter, kutt paprika i biter og skyll linsene. Tilsett også dette i suppen.

2. Tilbered glassnudlene rett i suppen, om det ikke står noe annet på pakningen. Kok opp og press i lime. Dryss over cashewnøtter og vårløk i biter. Server og drøm deg til smilets land.

Tips: