Søk

Thai grønnsakssuppe med glassnudler

Ingredienser til 5 porsjoner

Dette er en supergod og mettende grønnsakssuppe med skikkelig asiatisk kryddersmak. Med thaisuppe som base, grønnsaker og glassnudler er du sikret en smak av Thailand.

  • 1,00 beger TORO Smaksrik base til thaisuppe 97 g
  • 400,00 g kokosmelk
  • 5,00 dl vann
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 1,00 stk persillerot
  • 300,00 g søtpoteter
  • 1,00 stk brokkoli
  • 1,00 stk liten paprika
  • 290,00 g røde linser, kokte
  • 1,00 pk glassnudler
  • 0,50 stk lime
  • 0,50 bunt vårløk
  • 1,00 håndfull cashewnøtter

Dette er en supergod og mettende grønnsakssuppe med skikkelig asiatisk kryddersmak. Med thaisuppe som base, grønnsaker og glassnudler er du sikret en smak av Thailand.

Slik gjør du:

  1. 1Rør ut thaisuppebasen i en kjele med kokosmelk og vann, kok opp. Skrell og kutt søtpoteter, gulrøtter og persillerot i biter. Ha grønnsakene i suppen og la den småkoke til i 5 min. Del brokkoli i små buketter, kutt paprika i biter og skyll linsene. Tilsett også dette i suppen.
  2. 2Tilbered glassnudlene rett i suppen, om det ikke står noe annet på pakningen. Kok opp og press i lime. Dryss over cashewnøtter og vårløk i biter. Server og drøm deg til smilets land.

Produkt