Superrissalat med frukt og nøtter

Dette er en perfekt salat å ha ved siden av grillmat eller ha med på piknik. Til salaten trenger du bare litt kjøtt eller fisk, og gjerne litt dressing. Anbefaler Idun Balsamico dressing, så er måltidet komplett.

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

300 g Superris med quinoa, bokhvete og sortøyebønner

2 stk mango

3 stk pærer

150 g Brie

10 stk aprikoser, tørket

1 beger bringebær

1 ss tranebær eller rosiner

2 stk hjertesalat

1 håndfull cashewnøtter

1 bunt persille

1 - 2 hoder hjertesalat 1 håndfull cashewnøtter 1 bunt persille, gjerne med store blader

Fremgangsmåte

1. Start med å koke superris som anbefalt på pakken. La den avkjøle seg. Riv hjertebladene i store biter, skyll dem i iskaldt vann og la de renne godt av.

2. Skjær mango uten skall i store terninger, og pærer og brie i biter. Legg salat, ris, frukt og ost i en stor skål og bland inn aprikoser. Fordel bringebær og nøtter på toppen og pynt med persille.

3. Drypp dressing over, og server gjerne litt grovt brød ved siden av.

Serveres med:

6726