Søk

Stekte lammeskiver med superris

Ingredienser til 4 porsjoner

Nydelig lammekjøtt med herlig superris, grønnsaker og saus.

  • 4,00 stk lammelår i skiver
  • 1,00 ts salt
  • 0,50 ts pepper
  • 1,00 ts timian, tørket
  • 2,00 ss olje
  • Saus

  • 1,00 pose TORO Sjysaus original 15 g
  • Superrismiks

  • 400,00 g Superris med quinoa, bokhvete og sortøyebønner
  • 1,00 stk paprika, rød
  • 1,00 bunt persille
  • Tilbehør

  • 1,00 beger tzatziki
  • 400,00 g cherrytomater
  • 400,00 g aspargesbønner
  • 400,00 g stjerneløk

Nydelig lammekjøtt med herlig superris, grønnsaker og saus.

Slik gjør du:

  1. 1Sett på ovnen på 180°C .
  2. 2Superrismiks: Kok 4 porsjoner superris i vann i 20 min, som beskrevet på pakken. Trekk tilside. Bland inn hakket persille og paprika i småbiter rett før servering.
  3. 3Krydre lammeskivene med salt og pepper og stek dem i varm stekepanne med olje I 2 minutter på hver side. Dryss over tørket timian og legg lammeskivene i en ildfast form. Etterstekes i ca. 10 min ved 180°C på midterste rille.
  4. 4Sjysaus: Rør ut sausen som beskrevet på pakken, men bytt gjerne ut litt av vannet med stekesjy.
  5. 5Skrell stjerneløk og brun dem lett i pannen. Legg dem og tomatene i en form og sett dem i ovnen sammen med lammeskivene. Da er alt ferdig på likt. Kok aspargesbønner i kokende lettsaltet vann i 2 min. Server superris-miks til stekte lammeskiver, alle grønnsakene og sausen og ha gjerne tzatziki til. God middag!

Tagger

Middag