Søk

Riskrem

Ingredienser til 3 personer

Riskrem hører julen til. Mange har dette som dessert på selveste julaften, ofte med en godt gjemt mandel for å gjøre desserten ekstra stas.

  • 1,00 pk TORO Risgrøt
  • 2,00 dl kremfløte
  • 2,00 ts sukker
  • Hjemmelaget rød saus

  • 2,00 dl ublandet solbærsaft eller husholdningssaft
  • 3,00 dl vann
  • 1,00 ss potetmel
  • Rød saus

  • 1,00 pk Nora Kirsebærkompott

Riskrem hører julen til. Mange har dette som dessert på selveste julaften, ofte med en godt gjemt mandel for å gjøre desserten ekstra stas.

Slik gjør du:

  1. 1Pisk kremfløten stiv med sukker og vaniljesukker. Rør godt i den kalde risgrøten og bland det så sammen med kremen.
  2. 2Server riskrem med kirsebærkompott. Den er også fin å varme, slik at du gjerne kan servere lun fyldig saus til. Syntes du den blir en anelse for tykk, tilsett litt rød saft.
  3. 3Hjemmelaget rød saus: Bland saft, vann og potetmel i en liten kjele. Kok opp mens du hele tiden rører. Trekk tilside, la sausen avkjøle før servering. Dryss gjerne litt sukker opp.

Produkt