Søk

Red Curry kylling med grønnsaker og cashewnøtter

Ingredienser til 4 porsjoner

Dette er en utrolig nydelig thairett, som får deg til å drømme deg til Thailand.

  • 1,00 pose TORO Red Curry cooking sauce 300 g
  • 400,00 g kyllingfileter
  • 1,00 pose sukkererter
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 2,00 ss cashewnøtter, ristet lett i stekepanne
  • 2,00 stk vårløk
  • 4,00 porsjoner nudler
    • Serveres med

    • 4 porsjoner nudler, gjerne nudler med egg

Dette er en utrolig nydelig thairett, som får deg til å drømme deg til Thailand.

Slik gjør du:

  1. 1Hell posens innhold i en kjele. Skjær rå kylling i strimler og ha dem rett i kjelen. Kok opp og la det trekke i 2 min. Tilsett sukkererter, som er delt i to. Kutt gulrøttene i strimler og ha også dem i kjelen. La det hele småkoke i 3 minutter.
  2. 2Kok nudler som beskrevet på pakken.
  3. 3Rist cashewnøtter i en tørr stekepanne og dryss dem over retten. Server nudler til med hakket vårløk på toppen.