Red Curry kylling med grønnsaker og cashewnøtter

Dette er en utrolig nydelig thairett, som får deg til å drømme deg til Thailand.

15 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Red Curry cooking sauce

400 g kyllingfileter

1 pose sukkererter

2 stk gulrøtter

2 ss cashewnøtter, ristet lett i stekepanne

2 stk vårløk

4 porsjoner nudler

Fremgangsmåte

1. Hell posens innhold i en kjele. Skjær rå kylling i strimler og ha dem rett i kjelen. Kok opp og la det trekke i 2 min. Tilsett sukkererter, som er delt i to. Kutt gulrøttene i strimler og ha også dem i kjelen. La det hele småkoke i 3 minutter.

2. Kok nudler som beskrevet på pakken.

3. Rist cashewnøtter i en tørr stekepanne og dryss dem over retten. Server nudler til med hakket vårløk på toppen.

Serveres med:

4 porsjoner nudler, gjerne nudler med egg