Red Curry kylling med grønnsaker og cashewnøtter
- Under 20 min.
- Rask

Ingredienser til 4 porsjoner
Dette er en utrolig nydelig thairett, som får deg til å drømme deg til Thailand.
- 1,00 pose TORO Red Curry cooking sauce 300 g
- 400,00 g kyllingfileter
- 1,00 pose sukkererter
- 2,00 stk gulrøtter
- 2,00 ss cashewnøtter, ristet lett i stekepanne
- 2,00 stk vårløk
- 4,00 porsjoner nudler
Serveres med
- 4 porsjoner nudler, gjerne nudler med egg
Dette er en utrolig nydelig thairett, som får deg til å drømme deg til Thailand.
Slik gjør du:
- 1
Hell posens innhold i en kjele. Skjær rå kylling i strimler og ha dem rett i kjelen. Kok opp og la det trekke i 2 min. Tilsett sukkererter, som er delt i to. Kutt gulrøttene i strimler og ha også dem i kjelen. La det hele småkoke i 3 minutter.
- 2
Kok nudler som beskrevet på pakken.
- 3
Rist cashewnøtter i en tørr stekepanne og dryss dem over retten. Server nudler til med hakket vårløk på toppen.