Søk

Rask og deilig sjokolademousse til dessert

Ingredienser til 6 porsjoner

Nå når det er sesong for selskaper med alt fra fårikållag, julebord og vennemiddager er det ekstra deilig for kokken selv å ha en dessert som går raskt etter å ha laget middag til flere gjester. Det er mye hyggeligere å kunne sette seg ned med gjestene og slappe av uten å stresse noe videre med å få klar desserten. Sjokolademousse er både raskt og enkelt, og kan lages klart på forhånd. Har du noen fine glass passer disse perfekt til å servere sjokolademoussen i, samtidig som de tar seg flott ut på et bord dekket til gjester. Sjokolademousse har alltid vært en favoritt både hos barn og voksne. Den deilige smak av sjokolade og den fløyelsmyke konsistensen gjør at denne desserten nærmest smelter i munnen. Toppingen kan du variere etter det du har for hånden eller liker – vi har brukt sjokolade og bringebær som er en fantastisk smakskombinasjon. Med denne enkle oppskriften har du desserten klar på 20 minutter og trenger bare en rask pynting før servering. Enklere og bedre blir det ikke!

Nå når det er sesong for selskaper med alt fra fårikållag, julebord og vennemiddager er det ekstra deilig for kokken selv å ha en dessert som går raskt etter å ha laget middag til flere gjester. Det er mye hyggeligere å kunne sette seg ned med gjestene og slappe av uten å stresse noe videre med å få klar desserten. Sjokolademousse er både raskt og enkelt, og kan lages klart på forhånd. Har du noen fine glass passer disse perfekt til å servere sjokolademoussen i, samtidig som de tar seg flott ut på et bord dekket til gjester. Sjokolademousse har alltid vært en favoritt både hos barn og voksne. Den deilige smak av sjokolade og den fløyelsmyke konsistensen gjør at denne desserten nærmest smelter i munnen. Toppingen kan du variere etter det du har for hånden eller liker – vi har brukt sjokolade og bringebær som er en fantastisk smakskombinasjon. Med denne enkle oppskriften har du desserten klar på 20 minutter og trenger bare en rask pynting før servering. Enklere og bedre blir det ikke!

Slik gjør du:

  1. 1Bland de to posene med TORO Sjokolademousse med 3 dl melk. Pisk med en mikser i 5 minutter.
  2. 2Fordel røren i seks serveringsglass.
  3. 3Sett i kjøleskap i minimum 15 minutter.
  4. 4Forbered pynten mens sjokolademoussen står i kjøleskapet. Hakk sjokoladen i grove biter og vask bringebærene. Dryss over sjokoladen og dander bringebærene rett før servering.

Produkt

Tagger

Dessert Påske