Pizzasnurrer

Pizzasnurrer er en deilig avveksling til vanlige brødmåltider med den deilige kombinasjonen av smeltet ost og tomatsaus. Pizzasnurrer er også veldig praktisk på farten; for eksempel til lunsj eller når du sitter i bilen på vei til hytta.

90 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Fine rundstykker

4 dl kaldt vann

4 ss olje

1 glass Pizzasaus Original

200 g revet ost

1 pk smårettskinke

Fremgangsmåte

1. Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 4 dl (400 g) kaldt vann og 3-4 ss olje. Bland i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet i 5 minutter. Bruk lunkent vann om du ikke har kjøkkenmaskin og elt for hånd i minimum 10 minutter.

2. Dekk bakebollen med plast og la deigen forheve i minimum 10 minutter.

3. Rull deigen til en pølse og kjevle ut deigen til et rektangel. Bruk litt mel på benken slik at deigen ikke fester seg i benken. Fordel pizzasaus over deigen og topp med skinke og revet ost. Rull sammen til en pølse og del i ca 12 deler. Legg på et stekebrett med bakepapir. Hev tildekket i 30 min

4. Sett stekeovnen på 220 °C (over- og undervarme). Pensle med vann og stek på midterste rille i 20 minutter. Pizzasnurrene skal da ha fått en gylden farge. Pizzasnurrene smaker selvfølgelig best nystekt, men de kan fryses også og tines i en matboks slik at de er ferske og klare til lunsj.

Tips: