Søk

Pho – vietnamesisk nudelsuppe

Ingredienser til 4 porsjoner

Pho er en vietnamesisk nudelsuppe med biff og grønnsaker som er blitt en populær street-food rett på tvers av landegrenser. Dette er en rask og enkel versjon som garantert vil slå an hjemme på grunn av rettens gode smaker.

  • 1,00 l vann
  • 2,00 terninger TORO Klar kjøttbuljong blokk 8x80g
  • 4,00 ss soyasaus
  • 2,00 stk sjalottløk
  • 30,00 g ingefær
  • 3,00 stk stjerneanis
  • 3,00 stk hvitløksfedd
  • 1,00 stk kanelstang
  • 1,00 ts fennikelfrø
  • 1,00 ts korianderfrø
  • 200,00 g risnudler
  • 120,00 g flatbiff
  • 0,50 stk lime
  • Topping

  • 0,50 stk grønn chili
  • 0,50 stk rød chili
  • 1,00 stk vårløk
  • 1,00 håndfull frisk koriander
  • 1,00 stk rødløk i tynne skiver
  • 2,00 stk reddiker i tynne skiver
  • 1,00 håndfull bønnespirer

Pho er en vietnamesisk nudelsuppe med biff og grønnsaker som er blitt en populær street-food rett på tvers av landegrenser. Dette er en rask og enkel versjon som garantert vil slå an hjemme på grunn av rettens gode smaker.

Slik gjør du:

  1. 1Ha krydderne, hvitløk, ingefær og løk i en kjele sammen med litt olje. Stek alt sammen lett til løken er blank. Hell over vann og ha i buljongterningene. Kok opp under omrøring til buljongterningene er løst opp. Tilsett soyasaus. La suppen småkoke i ca. 20 minutter før den siles. Hell suppen tilbake i kjelen.
  2. 2Kok nudler etter anvisning på pakken.
  3. 3Ved servering: legg nudler i store suppeskåler og topp med løvtynne skiver biff. La suppen fosskoke og hell i hver skål. Den varme suppen vil koke biffkjøttet akkurat passe. Topp med chili, vårløk, bønnespirer og en god skvis limesaft.

Produkt