}

Pasta Bolognese med kylling

Det er lett å spise god mat som inneholder 5 om dagen! I tillegg blir det raskt favoritten til de håpefulle.

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

500 g kyllingkjøttdeig eller kyllingfileter

2 ss olje til steking

1 stk løk

2 stk gulrøtter

1 beger Smaksrik base til bolognese

400 g hakkede tomater

3 dl vann

1 boks mais

Fremgangsmåte

1. Stek kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet, skåret i små biter – i panne med litt olje. Ha det over i en kjele. Surr deretter finhakket løk og gulrøtter i små terninger, ha også det i kjelen.

2. Tilsett Bolognesebasen, hakkede tomater og vann. Kok opp under omrøring og la den småkoke i ca. 10 min. Tilsett mais.

3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Server den nydelige kjøtt- og grønnsaksausen på en seng av grønnsakspasta. Dryss frisk oregano over og gjerne en håndfull revet ost

Serveres med:

2 pk TORO fersk grønnsakspasta

frisk oregano

litt revet ost