Pasta Bolognese med kylling
- Under 20 min.
Ingredienser til 4 porsjoner
Det er lett å spise god mat som inneholder 5 om dagen! I tillegg blir det raskt favoritten til de håpefulle.
- 500,00 g kyllingkjøttdeig eller kyllingfileter
- 2,00 ss olje til steking
- 1,00 stk løk
- 2,00 stk gulrøtter
- 1,00 beger
- 400,00 g hakkede tomater
- 3,00 dl vann
- 1,00 boks mais
Serveres med
- 2 pk TORO fersk grønnsakspasta
- frisk oregano
- litt revet ost
Det er lett å spise god mat som inneholder 5 om dagen! I tillegg blir det raskt favoritten til de håpefulle.
Slik gjør du:
- 1
Stek kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet, skåret i små biter – i panne med litt olje. Ha det over i en kjele. Surr deretter finhakket løk og gulrøtter i små terninger, ha også det i kjelen.
- 2
Tilsett Bolognesebasen, hakkede tomater og vann. Kok opp under omrøring og la den småkoke i ca. 10 min. Tilsett mais.
- 3
Kok pasta etter anvisning på pakken. Server den nydelige kjøtt- og grønnsaksausen på en seng av grønnsakspasta. Dryss frisk oregano over og gjerne en håndfull revet ost