Søk

Pannekaketårn med sjokoladefyll

Ingredienser til 4 personer

Er du glad i sjokolade? Er du glad i pannekaker? Da er dette kaken for deg. Her snakker vi 20 lag med tynne, nystekte pannekaker med herlig sjokoladefyll. Et deilig pannekaketårn som definitivt vil overraske og imponere gjestene dine, om de er voksne eller barn. I denne oppskriften er det brukt Nuggati Air mellom pannekakene. Nugatti Air er perfekt å bruke til baking fordi den er myk og luftig i konsistensen også holder den seg «på plass». Alternativt kan du bruke smeltet sjokolade hvis du foretrekker det. Server med vaniljeis hvis du vil eller krem slik det gjort her.

  • evt mynte
  • smør til steking
  • 12,00 dl vann
  • 1,00 pose TORO Pannekaker familiepakning
  • Fyll

  • 1,00 beger friske bringebær
  • 1,00 beger friske rips eller jordbær
  • 1,00 ss sukker
  • 2,00 dl kremfløte
  • 0,50 boks Nugatti Nugatti Air

Er du glad i sjokolade? Er du glad i pannekaker? Da er dette kaken for deg. Her snakker vi 20 lag med tynne, nystekte pannekaker med herlig sjokoladefyll. Et deilig pannekaketårn som definitivt vil overraske og imponere gjestene dine, om de er voksne eller barn. I denne oppskriften er det brukt Nuggati Air mellom pannekakene. Nugatti Air er perfekt å bruke til baking fordi den er myk og luftig i konsistensen også holder den seg «på plass». Alternativt kan du bruke smeltet sjokolade hvis du foretrekker det. Server med vaniljeis hvis du vil eller krem slik det gjort her.

Slik gjør du:

  1. 1Bland posens innhold med 12 dl vann og visp til en jevn og glatt røre. Stek pannekakene i en varm, smurt stekepanne, (se tips). Når alle pannekakene er stekt begynner du å bygge opp kaken
  2. 2Ta frem serveringsfatet. Smør så et tynt lag med Nugatti Air på en pannekake og legg på fatet med Nugatti-siden opp. Smør så et tynt lag og legg oppå den første. Forsett å bygge opp stabelen med pannekaker. Spar den fineste pannekaken til slutt, (denne skal du ikke smøre Nugatti Air på) og legg den på toppen.
  3. 3Rett før servering visper du fløte og sukker til en myk krem (følg godt med så den ikke blir til smør). Kremen skal være tykk og luftig. Legg kremen pent på toppen av stabelen og pynt med bær på toppen og evt. mynte om du vil.

Produkt