Søk

Minestronesuppe i brødskål

Ingredienser til 4 personer

Minestronesuppe er en enkel og velsmakende italiensk suppe. Denne oppskriften er ekstra spennende og morsom å servere – og ikke minst sparer den deg for masse oppvask. Brødskålen skal du nemlig spise!

Minestronesuppe er en enkel og velsmakende italiensk suppe. Denne oppskriften er ekstra spennende og morsom å servere – og ikke minst sparer den deg for masse oppvask. Brødskålen skal du nemlig spise!

Slik gjør du:

  1. 1Lag deigen til TORO grove rundstykker slik som anvist på pakken. Del deigen i 4 og rull ut til 4 baller. La heve ca. 20 minutter. Klem ut luften og rull ut på nytt. La heve 20-30 minutter til de er omtrent dobbel størrelse. Stek på 220°C i 30 minutter. La hvile på rist. Når småbrødene er kalde, lag en åpning i toppen og skrap ut innmaten, slik at vi har 4 hule små brød.
  2. 2Kok opp TORO Tomatsuppe med makaroni. Tilsett hakket gulrot, squash og cherrytomater i små biter. Bruke eventuelle rester fra kjøleskapet.
  3. 3Anrett suppen i brødskålene.

Produkt