Minestronesuppe i brødskål

Minestronesuppe er en enkel og velsmakende italiensk suppe. Denne oppskriften er ekstra spennende og morsom å servere – og ikke minst sparer den deg for masse oppvask. Brødskålen skal du nemlig spise!

120 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

Brødskål:

1 pose Grove rundstykker

4 dl vann

3 ss olje

Suppe:

1 pose Original tomatsuppe med makaroni

1 stk gulrot

1 stk squash

100 g cherrytomater

Fremgangsmåte

1. Lag deigen til TORO grove rundstykker slik som anvist på pakken. Del deigen i 4 og rull ut til 4 baller. La heve ca. 20 minutter. Klem ut luften og rull ut på nytt. La heve 20-30 minutter til de er omtrent dobbel størrelse. Stek på 220°C i 30 minutter. La hvile på rist. Når småbrødene er kalde, lag en åpning i toppen og skrap ut innmaten, slik at vi har 4 hule små brød.

2. Kok opp TORO Tomatsuppe med makaroni. Tilsett hakket gulrot, squash og cherrytomater i små biter. Bruke eventuelle rester fra kjøleskapet.

3. Anrett suppen i brødskålene.

Tips: