Meksikansk tomatsuppe med bønner

Supergod vegetarrett! Denne er både enkel og rask å lage, og kan fort finne veien til festbordet.

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Meksikansk Tomatsuppe

2 dl melk

8 dl vann

1 boks brune bønner

1 stk løk

2 ss nøytral olje

2 stk hvitløksbåter

0,5 stk chili

1 ts Spisskummen malt

1 stk lime

salt og pepper etter smak ev. 1 håndfull frisk koriander

Fremgangsmåte

1. Tilbered suppen som anvist på pakken med vann og melk.

2. Finhakk løken og skyll bønnene. Stek løk og bønner lett i olje i stekepanne i 2 -3 minutter. Tilsett finhakket hvitløk, chili samt spisskummen. Rør om. Skvis over saften av en lime. Bland inn finhakket koriander i bønneblandingen, hvis du har.

3. Anrett suppen glovarm med rikelig av den hete bønnemiksen i suppen.

Tips: