Medisterkaker med rødkål og fløtesaus

Medisterkaker med rødkål og fløtesaus
Ingredienser til 5 porsjoner

Medisterkaker til jul er tradisjon for mange, og medisterkaker med fløtesaus er en super middag for dagene før jul og i romjulen! Følg denne enkle oppskriften for julens klassiske medisterkaker.

  • 1,00 pose TORO Fløtesaus original 50 g
  • 600,00 g medisterkaker
  • 5,00 dl vann
  • 1,00 pose
  • 800,00 g poteter
  • 300,00 g rosenkål
    • Serveres med

    • NORA Tyttebærsyltetøy
    • Serveres med

Medisterkaker til jul er tradisjon for mange, og medisterkaker med fløtesaus er en super middag for dagene før jul og i romjulen! Følg denne enkle oppskriften for julens klassiske medisterkaker.

Slik gjør du:

  1. 1

    Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 5 dl vann og kok opp under omrøring. Ha medisterkakene i sausen og la trekke under lokk til medisterkakene er gjennomvarme.

  2. 2

    Kok poteter til de er møre. Legg posen med rødkål i sammen med potetene de siste 20 minuttene.

  3. 3

    Splitt rosenkålen i to og kok 2 minutter i lettsaltet vann. Server med litt grovmalt pepper og NORA tyttebærsyltetøy.

Senk skuldrene med TOROs julehjelp

Jul

Våre beste oppskrifter og tips til jul

Julen er tid for hygge og god mat, men det kan også kan være en stressende tid for mange. Derfor har vi samlet våre beste juleoppskrifter og tips slik at du får en velsmakende og behagelig jul!

Les mer