Søk

Medisterkaker med rødkål og fløtesaus

Ingredienser til 5 porsjoner

Medisterkaker til jul er tradisjon for mange, og medisterkaker med fløtesaus er en super middag for dagene før jul og i romjulen! Følg denne enkle oppskriften for julens klassiske medisterkaker.

  • 1,00 pose TORO Fløtesaus original 50 g
  • 600,00 g medisterkaker
  • 5,00 dl vann
  • 1,00 pose Hjemmelaget rødkål
  • 800,00 g poteter
  • 300,00 g rosenkål
    • Garnityr

    • NORA Tyttebærsyltetøy
    • Serveres med

Medisterkaker til jul er tradisjon for mange, og medisterkaker med fløtesaus er en super middag for dagene før jul og i romjulen! Følg denne enkle oppskriften for julens klassiske medisterkaker.

Slik gjør du:

  1. 1Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 5 dl vann og kok opp under omrøring. Ha medisterkakene i sausen og la trekke under lokk til medisterkakene er gjennomvarme.
  2. 2Kok poteter til de er møre. Legg posen med rødkål i sammen med potetene de siste 20 minuttene.
  3. 3Splitt rosenkålen i to og kok 2 minutter i lettsaltet vann. Server med litt grovmalt pepper og NORA tyttebærsyltetøy.

Litt tykk saus?

Dersom sausen blir litt tykk mens du koker kan du spe med litt vann eller ekstra fløte.

Senk skuldrene med TOROs julehjelp

Våre beste oppskrifter og tips til jul

Julen er tid for hygge og god mat, men det kan også kan være en stressende tid for mange. Derfor har vi samlet våre beste juleoppskrifter og tips slik at du får en velsmakende og behagelig jul!

Les mer