Kyllingfilet med superris og mangosalsa

Utrolig velsmakende rett, og enkel å tilberede. Ha gjerne tzatziki til, eller rømme blandet med litt soyasaus.

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

4 stk kyllingfileter

2 ss olje

1 ts salt

0,5 ts pepper

Supperis:

3 dl Superris med quinoa, bokhvete og sortøyebønner

3,5 dl vann

Mangosalsa:

2 stk mango

0,5 stk rødløk

1 stk rød paprika, liten

0,25 stk rød chili

1 stk hvitløksbåt

2 ss sesamolje

1 stk lime

1 håndfull korinader

Fremgangsmåte

1. Start med superrisen: Kok superrisen som anbefalt på pakken, ca. 20 min.

2. Mangosalsa: Kutt mango i små terninger, det samme med rødløk og paprika. Finhakk chili, hvitløk og koriander. Bland ingrediensene og tilsett sesamolje og lime. Smak til med salt og pepper. La salsaen helst godgjøre seg i 15 min før servering.

3. Krydre kyllingfilet med salt og pepper. Ha olje i en stekepanne og brun kyllingfiletene i 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i ca. 4 minutter. La de gjerne hvile et par minutter før servering.

Tips: