Søk

Kremet fiskesuppe med steinbit, vårløk og chili

Ingredienser til 5 porsjoner

Denne nydelige fiskesuppen er full av smak og veldig lett å lage!

  • 1,00 pose TORO Bergensk Fiskesuppe 81g
  • 6,00 dl vann
  • 1,50 dl fløte, kremfløte eller matfløte
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 0,25 stk chili
  • 2,00 stk hvitløkbåter
  • 1,00 stk brokkoli
  • 0,50 stk lime
  • 500,00 g steinbit eller torsk
  • 3,00 stk vårløk
  • 125,00 g reker uten skall

Denne nydelige fiskesuppen er full av smak og veldig lett å lage!

Slik gjør du:

  1. 1Ha fiskesuppen i en stor kjele. Hell i vann og melk og kok opp under omrøring. La suppen småkoke i 5 minutter, rør av og til. Rens og skjær grønnsaker og fisk mens suppen småkoker.
  2. 2Tilsett gulrøtter i tynne strimler, finhakket chili og -hvitløkbåter. Del brokkoli i små buketter og ha de i suppen. Press i lime, rør godt. Ha i fisk, skåret i terninger - rør om.
  3. 3La suppen trekke under lokk et par minutter til fiskebitene er klare. Rett før servering blandes reker og vårløk i biter i suppen. Server!