Kremet fiskesuppe med steinbit, vårløk og chili

Denne nydelige fiskesuppen er full av smak og veldig lett å lage!

25 min

Ingredienser

( 5 porsjoner )

1 beger Smaksrik base til fiskesuppe

8 dl vann

2 dl fløte, kremfløte eller matfløte

2 stk gulrøtter

0,25 stk chili

2 stk hvitløkbåter

1 stk brokkoli

0,5 stk lime

500 g steinbit eller torsk

3 stk vårløk

125 g reker uten skall

Fremgangsmåte

1. Ha fiskesuppebasen i en stor kjele. Hell i vann og fløte og kok opp under omrøring. La suppen småkoke i 8 minutter, rør av og til. Rens og skjær grønnsaker og fisk mens suppen småkoker.

2. Tilsett gulrøtter i tynne strimler, finhakket chili og -hvitløkbåter. Del brokkoli i små buketter og ha de i suppen. Press i lime, rør godt. Ha i fisk, skåret i terninger - rør om.

3. La suppen trekke under lokk et par minutter til fiskebitene er klare. Rett før servering blandes reker og vårløk i biter i suppen. Server!

Tips: