Søk

Blomkålsuppe med røkelaks

Ingredienser til 4 porsjoner

Denne oppskriften på blomkålsuppe med røkelaks gir en god og kremet smak. TORO Blomkålsuppe passer perfekt til både hverdag og fest. Ha gjerne brød til, så kan du servere verdens beste blomkålsuppe.

  • 1,00 pose TORO Kremet Blomkålsuppe 65g
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 50,00 g røkelaks
  • 100,00 g blomkålbuketter, små
  • 1,00 ss pinjekjerner
  • 1,00 stk vårløk
  • Tilbehør

  • 50,00 g parmesan

Denne oppskriften på blomkålsuppe med røkelaks gir en god og kremet smak. TORO Blomkålsuppe passer perfekt til både hverdag og fest. Ha gjerne brød til, så kan du servere verdens beste blomkålsuppe.

Slik gjør du:

  1. 1Kok opp TORO Kremet Blomkålsuppe med vann og melk som anvist på pakningen.
  2. 2Mot slutten av koketiden tilsettes kokte små blomkålbuketter.
  3. 3Ha pinjekjerner i en tørr stekepanne og rist dem lyst gylne. Skjær vårløk i tynne skiver.
  4. 4Ved servering: Dryss vårløk, pinjekjerner og røkelaks i strimler over suppen ved servering. Topp gjerne det hele med litt parmesan til slutt.

Produkt