Blomkålsuppe med røkelaks

Blomkålsuppe med røkelaks
Ingredienser til 4 porsjoner

Denne oppskriften på blomkålsuppe med røkelaks gir en god og kremet smak. TORO Blomkålsuppe passer perfekt til både hverdag og fest. Ha gjerne brød til, så kan du servere verdens beste blomkålsuppe.

  • 1,00 pose TORO Kremet Blomkålsuppe 65g
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 50,00 g røkelaks
  • 100,00 g blomkålbuketter, små
  • 1,00 ss pinjekjerner
  • 1,00 stk vårløk
  • Tilbehør

  • 50,00 g parmesan

Denne oppskriften på blomkålsuppe med røkelaks gir en god og kremet smak. TORO Blomkålsuppe passer perfekt til både hverdag og fest. Ha gjerne brød til, så kan du servere verdens beste blomkålsuppe.

Slik gjør du:

  1. 1

    Kok opp TORO Kremet Blomkålsuppe med vann og melk som anvist på pakningen.

  2. 2

    Mot slutten av koketiden tilsettes kokte små blomkålbuketter.

  3. 3

    Ha pinjekjerner i en tørr stekepanne og rist dem lyst gylne. Skjær vårløk i tynne skiver.

  4. 4

    Ved servering: Dryss vårløk, pinjekjerner og røkelaks i strimler over suppen ved servering. Topp gjerne det hele med litt parmesan til slutt.