Karbonader med grønnkålmiks og soppsaus

Slå et slag for hverdagsmiddagen ved å gi den en ekstra smakfull saus! Prøv en god og næringsrik grønnkålmiks til for en velsmakende middag.

20 min

Ingredienser

( 5 porsjoner )

10 stk karbonader

1 ss olje/smør

Soppsaus::

1 beger Smaksrik base til fløtesaus

2 dl fløte, ev. bland fløte og melk

3 dl vann

0,5 stk liten løk

250 g sjampinjong

2 ss soyasaus

1 ss gressløk

Grønnskålmiks:

450 g wokblanding med grønnkål

olje/smør til steking salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

1. Saus: Ha basen i en kjele og tilsett fløte og vann. Kok opp under omrøring med visp. Finhakk løk, del soppen i tynne skiver og stek det raskt i varm panne med smør. Ha det over i sausen, kokes sammen i 5 min. Smak til med soyasaus. Ha i finhakket gressløk før servering.

2. Stek karbonader og grønnsaker på god varme i hver sin panne med litt smør. Smak til grønnsakene med salt og pepper. Husk tyttebærsyltetøy til.

Serveres med:

1320

Tips: