Karbonader med soppsaus og wokgrønnsaker
- Under 20 min.
- Enkel

Ingredienser til 5 porsjoner
Slå et slag for hverdagsmiddagen ved å gi den en ekstra smakfull saus! Prøv en god og næringsrik grønnkålmiks til for en velsmakende middag.
Soppsaus:
- 1,00 pose TORO Kantarell- & sjampinjongsaus 23 g
- 2,00 dl melk
- 1,00 dl vann
- 0,50 stk liten løk
- 250,00 g sjampinjong
- 2,00 ss soyasaus
- 1,00 ss gressløk
- 10,00 stk karbonader
Grønnskålmiks
- 1,00 pose wokblanding med grønnkål
- 1,00 ss olje/smør
Smakes til med
- olje/smør til steking
- salt og pepper
Serveres med
Slå et slag for hverdagsmiddagen ved å gi den en ekstra smakfull saus! Prøv en god og næringsrik grønnkålmiks til for en velsmakende middag.
Slik gjør du:
- 1
Saus: Ha basen i en kjele og tilsett melk og vann. Kok opp under omrøring med visp. Finhakk løk, del soppen i tynne skiver og stek det raskt i varm panne med smør. Ha det over i sausen, kokes sammen i 5 min. Smak til med soyasaus. Ha i finhakket gressløk før servering.
- 2
Stek karbonader og grønnsaker på god varme i hver sin panne med litt smør. Smak til grønnsakene med salt og pepper. Husk tyttebærsyltetøy til.