Karbonader med soppsaus og wokgrønnsaker

Karbonader med soppsaus og wokgrønnsaker
Ingredienser til 5 porsjoner

Slå et slag for hverdagsmiddagen ved å gi den en ekstra smakfull saus! Prøv en god og næringsrik grønnkålmiks til for en velsmakende middag.

  • Soppsaus:

  • 1,00 pose TORO Kantarell- & sjampinjongsaus 23 g
  • 2,00 dl melk
  • 1,00 dl vann
  • 0,50 stk liten løk
  • 250,00 g sjampinjong
  • 2,00 ss soyasaus
  • 1,00 ss gressløk
  • 10,00 stk karbonader
  • Grønnskålmiks

  • 1,00 pose wokblanding med grønnkål
  • 1,00 ss olje/smør
    • Smakes til med

    • salt og pepper
    • Serveres med

Slå et slag for hverdagsmiddagen ved å gi den en ekstra smakfull saus! Prøv en god og næringsrik grønnkålmiks til for en velsmakende middag.

Slik gjør du:

  1. 1

    Saus: Ha basen i en kjele og tilsett melk og vann. Kok opp under omrøring med visp. Finhakk løk, del soppen i tynne skiver og stek det raskt i varm panne med smør. Ha det over i sausen, kokes sammen i 5 min. Smak til med soyasaus. Ha i finhakket gressløk før servering.

  2. 2

    Stek karbonader og grønnsaker på god varme i hver sin panne med litt smør. Smak til grønnsakene med salt og pepper. Husk tyttebærsyltetøy til.