Søk

Innbakt torsk i spekeskinke med Hollandaisesaus

Ingredienser til 6 porsjoner

Pakk fisken inn i spekeskinke. Hollandaisesaus passer perfekt til vår innbakte torskefilet.

  • 900,00 g torskefilet
  • 6,00 skiver spekeskinke
  • 6,00 stk soltørkede marinerte tomater
  • Salat:

  • 1,00 pose salatmiks
  • 1,00 stk agurk
  • 1,00 pose sukkererter
  • 2,00 stk tomater
  • Hollandaisesaus med lime :

  • 1,00 pose TORO Hollandaisesaus original 26 g
  • 2,00 dl vann
  • 0,50 dl melk
  • 0,50 ts nykvernet pepper
  • 1,00 stk lime
  • 75,00 g smør
    • Garnityr

    • Til fisken :
    • pepper ev. litt salt etter smak
    • basilikumblader
    • Til sausen :
    • hvit pepper etter smak ev. grønn pepper
    • Serveres med

    • potetstappe med gressløk
    • 1 liten jordskokk

Pakk fisken inn i spekeskinke. Hollandaisesaus passer perfekt til vår innbakte torskefilet.

Slik gjør du:

  1. 1Fisken tilberedes ved 180° C i ca. 15-17 min på midterste rille.
  2. 2Del torskefileten i jevnstore stykker. Krydre lett. Legg basilikumblader og soltørkede tomater på toppen og pakk fisken inn i spekeskinke. Legges i ildfast form og tilberedes som angitt
  3. 3Salat: Legg skylt salat i en bolle. Skrell agurken og del den i biter. Rens sukkerertene, skjær tomater i biter og bland det hele
  4. 4Hollandaisesaus med ekstra pepper: Smelt smøret i en liten kjele og rør inn posens innhold. Tilsett vann og melk og kok opp under omrøring. Bruk visp. La sausen småkoke 1 min. Pisk sausen godt så den blir lett og luftig. Smak til med presset lime og pepper etter smak.
  5. 5Serveres med: Skrell og grovriv en jordskokk. Bland den inn i potetstappen sammen med gressløk, det gir en veldig god smak og den blir raskt myk i stappen. Knallgodt!