Innbakt steinbit i spekeskinke med Hollandaise

Pakk fisken inn i spekeskinke. Hollandaise passer perfekt til vår innbakte steinbitfilet.

25 min

Ingredienser

( 6 porsjoner )

900 g steinbitfilet

6 skiver spekeskinke

6 stk soltørkede marinerte tomater

Salat::

1 pose salatmiks

1 stk agurk

1 pose sukkererter

2 stk tomater

Hollandaise med lime & pepper::

1 beger Smaksrik base til hollandaise

1,5 dl vann

2 dl melk

1 stk lime

75 g smør

Til fisken : pepper ev. litt salt etter smak basilikumblader Til sausen : hvit pepper etter smak ev. grønn pepper

Fremgangsmåte

1. Fisken tilberedes ved 180° C i ca. 15-17 min på midterste rille.

2. Del steinbitfileten i jevnstore stykker. Krydre lett. Legg basilikumblader og soltørkede tomater på toppen og pakk fisken inn i spekeskinke. Legges i ildfast form og tilberedes som angitt

3. Salat: Legg skylt salat i en bolle. Skrell agurken og del den i biter. Rens sukkerertene, skjær tomater i biter og bland det hele

4. Hollandaise med ekstra pepper: Ha hollandaisebasen i en kjele. Tilsett vann og melk. Kok opp under omrøring, bruk visp. La sausen småkoke 1 min. Rør inn smør. Pisk sausen godt så den blir lett og luftig. Smak til med presset lime og pepper etter smak. Det er veldig godt med hakket grønn pepper i, eller du kan enkelt tilsette ekstra pepper til ønsket peppersmak.

5. Serveres med: Skrell og grovriv en jordskokk. Bland den inn i potetstappen sammen med gressløk, det gir en veldig god smak og den blir raskt myk i stappen. Knallgodt!

Serveres med:

potetstappe med gressløk

1 liten jordskokk

Tips: