Søk

Innbakt steinbit i spekeskinke med Hollandaise

Ingredienser til 6 porsjoner

Pakk fisken inn i spekeskinke. Hollandaise passer perfekt til vår innbakte steinbitfilet.

  • 900,00 g steinbitfilet
  • 6,00 skiver spekeskinke
  • 6,00 stk soltørkede marinerte tomater
  • Salat:

  • 1,00 pose salatmiks
  • 1,00 stk agurk
  • 1,00 pose sukkererter
  • 2,00 stk tomater
  • Hollandaise med lime & pepper:

  • 1,00 beger TORO Smaksrik base til hollandaise 70 g
  • 1,50 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 1,00 stk lime
  • 75,00 g smør

Pakk fisken inn i spekeskinke. Hollandaise passer perfekt til vår innbakte steinbitfilet.

Slik gjør du:

  1. 1Fisken tilberedes ved 180° C i ca. 15-17 min på midterste rille.
  2. 2Del steinbitfileten i jevnstore stykker. Krydre lett. Legg basilikumblader og soltørkede tomater på toppen og pakk fisken inn i spekeskinke. Legges i ildfast form og tilberedes som angitt
  3. 3Salat: Legg skylt salat i en bolle. Skrell agurken og del den i biter. Rens sukkerertene, skjær tomater i biter og bland det hele
  4. 4Hollandaise med ekstra pepper: Ha hollandaisebasen i en kjele. Tilsett vann og melk. Kok opp under omrøring, bruk visp. La sausen småkoke 1 min. Rør inn smør. Pisk sausen godt så den blir lett og luftig. Smak til med presset lime og pepper etter smak. Det er veldig godt med hakket grønn pepper i, eller du kan enkelt tilsette ekstra pepper til ønsket peppersmak.
  5. 5Serveres med: Skrell og grovriv en jordskokk. Bland den inn i potetstappen sammen med gressløk, det gir en veldig god smak og den blir raskt myk i stappen. Knallgodt!

Produkt