Grove vafler til frokost på sengen

Ingenting er så godt som vafler. I Norge spiser vi oftest vafler til kaffekosen, mens det i utlandet er like vanlig til frokosten. Hvorfor ikke overraske noen du er glad i med grove vafler til frokost på sengen? Disse grove vaflene er sunnere, sprø og saftige, med en god og søt smak. De er helt perfekte å servere til en luksusfrokost med gresk yoghurt, frukt og lønnesirup eller honning på toppen. Nam! Den heldige som får disse servert kommer garantert til å få en god start på dagen!

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Grove Vafler

4 dl vann

50 g smeltet smør

•Smør til steking •Gresk yoghurt •Frukt og bær – for eksempel banan og blåbær •Lønnesirup eller honning

Fremgangsmåte

1. Rør sammen 4 dl vann og 50 g smeltet smør.

2. Bland med posens innhold og rør til en jevn og glatt røre. La røren svelle i 10 min slik at det grove melet får trukket til seg væske

3. Stek vaflene i godt oppvarmet vaffeljern og avkjøl vaflene på rist. Server med gresk yoghurt, blåbær, banan og lønnesirup (eller ditt favoritttilbehør)

Tips: