Søk

Grove pannekaker med ost og skinke

Ingredienser til 4 personer

Pannekakemiddag er alltid en vinner og mange har sine egne tradisjoner for hvordan man spiser pannekaker. Selv om kombinasjonen suppe og pannekaker kanskje er en av de vanligste, så kan pannekaker i seg selv være en veldig god middag. Prøv grove pannekaker med ost og skinke til middag eller kveldsmat. Skikkelig sunt, godt og mettende!

Pannekakemiddag er alltid en vinner og mange har sine egne tradisjoner for hvordan man spiser pannekaker. Selv om kombinasjonen suppe og pannekaker kanskje er en av de vanligste, så kan pannekaker i seg selv være en veldig god middag. Prøv grove pannekaker med ost og skinke til middag eller kveldsmat. Skikkelig sunt, godt og mettende!

Slik gjør du:

  1. 1Bland posens innhold med 4,5 dl vann og rør til en jevn og glatt røre.
  2. 2La røren svelle i minimum 10 min – dette er fordi røren er så grov at det grove melet trenger litt tid til å tiltrekke seg væske.
  3. 3Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene på den ene siden og når du vender dem legger du på ost, skinke og basilikum på den ene halvparten. Sjekk at pannekaken er ferdig på undersiden før du bretter den andre halvparten over. Osten skal være smeltet inni.
  4. 4Stek pannekakene en etter en. Rør rundt en gang i røren med øsen mellom hver pannekake, da røren er så grov at den lett kan skille seg litt mens den står.
  5. 5Pynt med frisk basilikum og server til deg og andre sultne

Produkt