Grønnsakspasta med spekeskinke

Pasta til middag er raskt og utrolig godt! Denne deilige oppskriften er en spennende variant av den klassiske pastaen vi finner på middagsbordet i hverdagen.

15 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

2 pk grønnsakspasta med brokkoli & erter

2 ss olivenolje

1 ss sitronsaft

6 stk spekeskinke, skiver

50 g pinjekjerner

50 g cherrytomater

50 g parmesanost eller lignende

Salt & kvernet pepper etter smak

Fremgangsmåte

1. Kok grønnsakspasta i lettsaltet vann etter anvisning på pakken, ca. 1 min. Bland olivenolje og sitronsaft, og drypp det over den varme brokkoli- og ertepastaen. Vend dette godt sammen.

2. Rist pinjekjerner gylne i varm- og tørr stekepanne, pass på – de tar fort farge!

3. Server grønnsakspasta på tallerkener sammen med biter av spekeskinke, pinjekjerner og halve cherrytomater. Høvle litt ost over, og pynt med salat ev. basilikum og kvernet pepper.

Serveres med:

ruccola eller annen salat