Grønnsakspasta med ratatouille

Med fargerik ratatouille som tilbehør blir pastamiddagen både inspirerende og sunn

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

2 pk

1 stk løk

2 stk hvitløksbåter

2 ss olivenolje

1 stk squash

1 stk aubergine

2 stk paprika

2 ss tomatpure

800 g tomater, hakkede

2 dl vann

1 ss timian, frisk

50 g parmesanost eller lignende

2 ss persille, hakket

Smak til med salt, sukker og pepper.

Fremgangsmåte

1. Surr hakket løk og –hvitløk i olje i en god panne. Ha i squash, aubergine og paprika, som er kuttet i terninger og stek det hele i noen minutter.

2. Bland inn tomatpure og la den steke med.

3. Tilsett hakkede tomater, vann og timian. La ratatouillen småkoke med lokk i 5 min, rør av og til. Smak til med salt, sukker og kvernet pepper.

4. Kok grønnsakspasta som angitt på pakken, dvs i ca. 1 min lettsaltet vann.

5. Server grønnsakspasta med ratatouille, dryss revet ost på toppen sammen med litt hakket persille.