Ovnsbakt laks med grønnsakspasta og sitronrømme

Pasta og laks er en rask, enkel og kjempegod hverdagsmiddag, og med grønnsakspasta blir måltidet enda sunnere.

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

2 pk

1 pk

4 ss olivenolje

2 ss presset sitronsaft

500 g laksefileter

1 beger lettrømme

300 g frosne erter

Pepper og evt litt salt etter smak

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 175 °C

2. Legg laksefileter i en ildfast form og dryss på litt nykvernet pepper og evt litt salt. Stek ca. 20 min på midterste rille.

3. Sitron og pepperrømme – bruk en miks eller lag din egen: Rør ut sitron- og peppermiksen i rømme eller smak til rømmen med presset sitron og pepper. La den stå noen minutter.

4. Kok grønnsakspasta med blomkål i lettsaltet vann som angitt på pakken i 1 min. Hell av kokevannet og rør inn olje og presset sitron.

5. Kok ertene i lettsaltet vann i ca. 2 min.

Tips:

Fersk GrønnsaksPasta med blomkål, eller med brokkoli og erter.
I stedet for Toro's kaldrørte saus kan du bruke 2 ss presset sitronsaft og ¼ ts pepper