Kylling med grønnsakspasta

Raskt, sunt og utrolig godt!

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

2 pk

2 stk kyllingfilèter

0,25 stk rød chili

1 stk brokkolibukett

1 håndfull valnøtter

Litt olje til steking/koking. Salt & pepper etter smak. Noen stilker friske urter finhakkes, eks oregano ev. persille. Evt. litt flytende honning

Fremgangsmåte

1. Kyllingen etterstekes i ildfastform ved 200°C i ca. 10-12 min.

2. Start med kylling: Krydre og stek kyllingfileter raskt i panne på begge sider. Etterstekes i ovn som angitt. La filetene hvile litt før servering. Dryss finhakkede urter og -chili over og skjær filetene i skiver.

3. Kok TORO Fersk GrønnsakPasta etter anvisning på pakken. Drypp gjerne litt god olivenolje over før servering.

4. Damp noen brokkolitopper og bland sammen med pastaen. Varm noen valnøtter i en tørr panne, drypp litt honning over og fordel dem på tallerkener. Kvern litt pepper over og ha en god middag!

Tips:

Litt mat igjen etter middag? Fyll en liten matboks med rester og tilsett salat i tillegg, pakk inn gaffel og dermed har du en smakebit klar for neste dag.