TORO Grønnsakslasagne

En grønnere middag

Ingredienser til 4 porsjoner

En smaksfull grønnsakslasagne proppfull av gode grønnsaker. Denne vegetariske lasagnen blir garantert en familiefavoritt!

  • 1,00 pk TORO Grønnsakslasagne 203g
  • 2,00 stk gulrøtter
  • 4,00 stk sjampinjong
  • 100,00 g revet ost
  • 3,50 dl vann
  • 3,50 dl melk
  • 200,00 g frisk spinat

En smaksfull grønnsakslasagne proppfull av gode grønnsaker. Denne vegetariske lasagnen blir garantert en familiefavoritt!

Slik gjør du:

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180 °C (over- og undervarme)

  2. 2

    Rasp 2 gulrøtter (100 g), og kutt 4 sjampinjonger i skiver (150 g). Stek grønnsakene i en stor gryte (5 liter) eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på 3 dl vann og 3,5 dl melk under omrøring. Kok opp. Tilsett 1 stor pose (200g) spiseklare spinatblader bland godt og la koke i ytterligere 2 minutter

  3. 3

    Bruk en lav ildfast form som rommer 1,5 liter (ca. 20 x 25 cm). Legg saus og lasagneplater lagvis, 3 lag plater. Begynn og avslutt med saus. Strø over ca. 100 g ost. Husk at du må bruke alle lasagneplatene for et perfekt resultat

  4. 4

    Stek retten midt i ovnen ca. 30 minutter. Ta lasagnen ut av ovnen og la den hvile 5 minutter før servering.

Dette trenger du