Grillet svinefilet med peppersaus og asparges

Grillet svinefilet med peppersaus og asparges
Ingredienser til 4 porsjoner

Svinefilet er både magert og skikkelig digg på grillen! Når du skal grille svinefilet, eller andre store kjøttstykker, må du beregne litt god tid. Men det er alltid verdt å vente på! Prøv denne oppskriften på grillet svinefilet med peppersaus og asparges.

Svinefilet er både magert og skikkelig digg på grillen! Når du skal grille svinefilet, eller andre store kjøttstykker, må du beregne litt god tid. Men det er alltid verdt å vente på! Prøv denne oppskriften på grillet svinefilet med peppersaus og asparges.

Slik gjør du:

  1. 1

    Rens kjøttet for senere. Gni inn krydderet og la ligge på benken 30-60 minutter.

  2. 2

    Fyr opp grillen i god tid dersom du bruker kullgrill.

  3. 3

    Grill kjøttet til 62 grader kjernetemperatur. Snu på kjøttet underveis og pass på at det ikke blir svidd. La kjøttet hvile minst 15 minutter før du skjærer i det.

  4. 4

    Skrell asparges og grill rett på grillen rett før servering. Bruk gjerne litt olivenolje og havsalt over aspargesen før servering.

  5. 5

    Varm opp sausen 2 minutter i en liten kasserolle, gjerne på grillen, og hell over før servering. Vel bekomme! Har du en TORO fløtesaus på pose liggende i skuffen kan du gjerne bruke denne. Kokes som angitt på pakken og tas med ut i godværet. Enkelt og greit!