Grillet entrecote med fløtesaus og asparges

Ikke saus det unødvendig til, bruk fløtesaus også til grillmaten.

Ingredienser til 4 porsjoner

Å grille blir en lek når du kan la TORO ta seg av sausen, så fikser du grillingen

  • entrecote

  • 4,00 stk mørnet og marmorert entrecote
  • 1,00 ts salt
  • Tilbehør

  • 500,00 g småpoteter
  • 30,00 stk asparges
  • Saus

  • 1,00 pose TORO Fløtesaus original 50 g
  • 5,00 dl vann

Å grille blir en lek når du kan la TORO ta seg av sausen, så fikser du grillingen

Slik gjør du:

  1. 1

    Fyr opp grillen i god tid og legg frem kjøttet på benken og la det temperere seg. Salt gjerne kjøttstykkene litt på forhånd.

  2. 2

    Kutt potetene i passe båter. Ha over olje og vend potetene rundt i disse. Stek potetene på 200 grader i 25-30 minutter.

  3. 3

    Lag sausen inne på kjøkkenet mens grillen blir varm. Kok opp sauseposen med 5 dl vann. La koke i 5 minutter.

  4. 4

    Legg kjøttet på grillen og grill til det pipler litt kjøttsaft ut på oversiden. Snu kjøttet og la grille til det på nytt pipler litt kjøttsaft ut. Legg så over på et fat og la kjøttet hvile 10 minutter.

  5. 5

    Avslutningsvis legger du aspargesene på grillen. Grilles 2-3 minutter.