Fylt paprika

Fyll opp paprika med deilig orientalsk gryte for en fargerik og smakfull middag.

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Orientalsk gryte

1 stk løk

2 stk hvitløksbåter

100 g sjampinjong

6 dl vann

1 dl ananasjuice fra boksen

1 stk søtpotet

1 dl Tomatketchup

200 g mango

100 g hermetisk ananas

100 g cashewnøtter

2 porsjoner kokt ris

8 stk fargerike paprika

150 g gulost

Salt & pepper etter smak

Stekes ved 225° C i ca. 15 min på midterste rille.

Fremgangsmåte

1. Hakk løk, hvitløk og sopp og surr det mykt i en kjele med litt matolje. Hell i posens innhold og tilsett vann og ananasjuice. Kok opp under omrøring. Kutt søtpotet i små terninger og ha i kjelen. La det hele småkoke i 10 min under omrøring. Tilsett ketchup, mango i små terninger og ananasbiter. Ha i hele cashewnøtter eller grovhakk dem så vidt. Vend inn kokt ris og halvparten av osten. Smak ev. til med salt og pepper, kok opp og trekk tilside.

2. Skyll og rens paprikaene. Om de ikke vil stå, kutt av i bunn og legg bunne i paprikaen slik at den blir tett. Fyll dem nå med gryteretten og dryss resten av osten på toppen. Stekes som angitt. Det som er igjen i kjelen serveres ved siden av i en serveringsskål.

3. Stek Halloumiost i skiver i en middelvarm stekepanne og server til.

Serveres med:

grønn salat

Halloumi ost

Tips: