Frokostbriks

Enten det er morsdag, farsdag, Valentines dag, helg eller bare vanlig hverdag – vi kjenner alle noen som virkelig fortjener en god frokost. Hvorfor ikke spre litt glede med nybakte Frokostbriks? Disse briksene er grove med hele kjerner og frø og smaker himmelsk når de er nybakte og er perfekte til en frokost hvor man vil vise at man setter pris på de man er glad i. Frokostbriks bakes med bakepulver i stedet for gjær, slik at det hverken trengs heving eller elting. Det gjør at fra du begynner å bake til rykende ferske frokostbriks tas ut av ovnen så bruker du bare 25 minutter. Det passer perfekt når man vil overraske noen som fortsatt ligger og sover.

25 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Frokostbriks

2,5 dl vann

Gresskarfrø til topping Ditt favoritt pålegg

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 225 °C, (over- og undervarme). Bland posens innhold med 2,5 dl vann og rør sammen.

2. Ha deigen over på et stekebrett med bakepapir ved hjelp av en slikkepott (deigen skal være litt klissete). Bruk vann på slikkepotten så ikke deigen klisser når du former deigen på bakepapiret med slikkepotten til en firkant på ca 20 x 15 cm. Del deigen i 8 uten å skjære helt igjennom. Strø over gresskarfrø.

3. Stek på midterste rille i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist. Server med ditt favoritt pålegg.