Søk

Frisk Panna Cotta sommerdessert

Ingredienser til 6 personer

Nå har den deilige sommervarmen endelig ankommet. Få ting slår det å nyte middager utendørs på lange lyse sommerkvelder. Hva med å avslutte grillmiddagen med en frisk panna cotta sommerdessert? Nå er det masse friske bær i sesong og kombinert med en herlig topping av pasjonsfrukt blir dette den perfekte sommerdesserten. Syrligheten til pasjonsfrukten er i perfekt balanse mot den søtere panna cottaen og anbefales virkelig i sommervarmen. Prøv selv!

  • 1,00 pk TORO Panna Cotta
  • 3,00 dl melk
  • 3,00 dl fløte
  • Pynt og pasjonsfruktsaus

  • 3,00 ss melis
  • 8,00 stk pasjonsfrukt
  • 200,00 g sommerbær til pynt (vi brukte blåbær, jordbær, bringebær og rips)

Nå har den deilige sommervarmen endelig ankommet. Få ting slår det å nyte middager utendørs på lange lyse sommerkvelder. Hva med å avslutte grillmiddagen med en frisk panna cotta sommerdessert? Nå er det masse friske bær i sesong og kombinert med en herlig topping av pasjonsfrukt blir dette den perfekte sommerdesserten. Syrligheten til pasjonsfrukten er i perfekt balanse mot den søtere panna cottaen og anbefales virkelig i sommervarmen. Prøv selv!

Slik gjør du:

  1. 1Bland de to posene fra pakken med TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
  2. 2Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
  3. 3Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
  4. 4Mens panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du lage pasjonsfruktsausen. Bland innmaten til åtte pasjonsfrukt (ca. 1 dl) med 3 ss melis. Bruk en foodprosessor for å kjøre sausen glatt og press den gjennom en sil for å fjerne overflødige frø.
  5. 5Hell pasjonsfruktsausen over panna cottaen før servering og topp med fargerike sommerbær.

Produkt