Kake med Oreo®

Denne oreokaken er den garanterte vinneren til en hver fest – også de mer høytidelige anledningene. Hvem elsker vel ikke en enkel oreokake? Den fantastiske kombinasjonen av sprø oreokjeks, myk sjokolademousse og luftig ostekrem er så god at alle vil ha et stykke til. I oppskriften brukes 3 pakker oreokjeks og TORO Sjokolademousse – den eneste sjokolademoussen uten biter, noe som gjør at man får en perfekt konsistens på kaken.

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

Bunn:

2 pk oreokjeks

100 g smeltet smør

Ostekrem:

1 pose Glasurmiks til Ostekrem

50 g mykt smør

125 g kremost naturell

0,5 pk oreokjeks til biter i den hvite kremen

Sjokolademousse:

1 pk Sjokolademousse

2 dl melk

Pynt:

0,5 pk oreokjeks

Fremgangsmåte

1. Ta kremosten og smøret ut av kjøleskapet for romtemperering

2. Knus 2 pk oreokjeks i en plastikkpose med en kjevle (det gjør ingenting om de ikke er helt finknust, bunnen blir bare litt mindre hard av det). Bland de knuste kjeksene med 100g smeltet og trykk blandingen lett utover i en 24cm rund form (ikke trykk kjeksblandingen for hardt ned). Sett i kjøleskap.

3. Pisk opp 1 pk TORO Sjokolademousse (bruk begge posene i esken) og 2dl melk (NB: 1 dl mindre enn det som står på pakken) i 5 min. Hell sjokolademoussen over i kakeformen og strø en halv pakke grovknuste oreokjeks over. Sett formen i kjøleskapet

4. Visp TORO Glasurmiks til Ostekrem med 50g mykt smør til det korner seg. Tilsett så kremosten og pisk videre til du har en kremete konsistens. Pisk opp 1 pk kremfløte til krem i en annen bolle. Bland kremen og ostekremen forsiktig sammen. Ha over i kakeformen

5. Dunk formen mot benken et par ganger for å unngå luftbobler. Strø den siste halve pakken med Oreokjeks over kaken som pynt. Sett i kjøleskapet i minimum 30 min, helst 1 time. Server og nyt dette prakteksemplaret av en kake!