Søk

Crème Brulèe med sommerbær

Ingredienser til 6 porsjoner

Norske bær er et sikkert sommertegn og perfekte til å lage en sommerlig vri på dessertene i ferien. Når det først er sommerferie er det jo lov til å kose seg litt ekstra. Da er Crème Brûlée med sommerbær en fantastisk dessert som både gleder og imponerer. Bærene gir en frisk vri til den ellers søte crème brûléen og med det sprø lokket av karamellsukker får man en fristende kombinasjon som virkelig evner å runde av sommermåltidet på best mulig måte.

Norske bær er et sikkert sommertegn og perfekte til å lage en sommerlig vri på dessertene i ferien. Når det først er sommerferie er det jo lov til å kose seg litt ekstra. Da er Crème Brûlée med sommerbær en fantastisk dessert som både gleder og imponerer. Bærene gir en frisk vri til den ellers søte crème brûléen og med det sprø lokket av karamellsukker får man en fristende kombinasjon som virkelig evner å runde av sommermåltidet på best mulig måte.

Slik gjør du:

  1. 1Bland to poser med TORO Crème brûlée med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
  2. 2Kok opp under omrøring. Fordel i seks serveringsskåler. Jo lavere skålene er, jo bedre vil bærene synes. Her har vi brukt lave former og kaffeskåler.
  3. 3Legg bær forsiktig oppi slik at de stikker litt opp
  4. 4Sett serveringsglassene i kjøleskap i 4 timer, eller til de har stivnet.
  5. 5Fordel 1 ts karamellsukker over hver porsjon 5 minutter før servering (karamellsukkeret vil stivne av seg selv når det får stå litt). Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.

Produkt