Søk

Crème Brûlèe med kaffe

Ingredienser til 4 personer

For mange er det nå jobb, skole og hverdagsliv som er i fokus. Det er lett å ty til en ekstra kaffekopp for å holde ting gående, men visste du at kaffe også er perfekt for å løfte en kjent dessert til nye høyder? Crème Brûlée med kaffe er en fantastisk og spennende dessert som virkelig evner å runde av en bedre middag. Den fløyelsmyke konsistensen under det sprø lokket og kombinasjonen av kaffe og vanilje gir desserten det lille ekstra. Når du i tillegg kan lage den klar dagen før den skal serveres, så er det bare å prøve ut denne oppskriften.

For mange er det nå jobb, skole og hverdagsliv som er i fokus. Det er lett å ty til en ekstra kaffekopp for å holde ting gående, men visste du at kaffe også er perfekt for å løfte en kjent dessert til nye høyder? Crème Brûlée med kaffe er en fantastisk og spennende dessert som virkelig evner å runde av en bedre middag. Den fløyelsmyke konsistensen under det sprø lokket og kombinasjonen av kaffe og vanilje gir desserten det lille ekstra. Når du i tillegg kan lage den klar dagen før den skal serveres, så er det bare å prøve ut denne oppskriften.

Slik gjør du:

  1. 1Bland to poser med TORO Crème brûlée med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
  2. 2Kok opp under omrøring. Rør inn fire spiseskjeer med sterk kaffe og fordel i seks serveringsskåler.
  3. 3Sett serveringsglassene i kjøleskap i 4 timer, eller til de har stivnet.
  4. 4Fordel 1 ts karamellsukker over hver porsjon 5 minutter før servering (karamellsukkeret vil stivne av seg selv når det får stå litt). Ønsker du et hardere lokk kan du bruke en Crème brûlée-brenner.

Produkt