Crème Brulèe med julekrydder

Julen er høytid for selskaper og man inviterer gjerne flere til bords enn man gjør ellers i året. Det er utrolig hyggelig å fylle huset med venner og familie til de store, tradisjonsrike middagene. Julemiddager skal gjerne toppes med noe søtt til dessert og hva er vel da bedre enn å servere Crème brûlée med julekrydder. Denne desserten går raskt å lage, imponerer gjestene og har en deilig smak av jul som virkelig setter prikken over ien på julestemningen. Crème brûlée med julekrydder kommer garantert til å falle i smak hos gjestene dine – julekrydrene gir en herlig smak av jul som virkelig evner å runde av en bedre julemiddag. I tillegg kan denne desserten lages dagen i forveien, slik at du kan bruke tid på å få julemiddagen på bordet og gjøre huset klart til at gjestene ankommer. Bare husk å ta serveringsformene ut av kjøleskapet en time før servering, topp med karamellsukker og server!

260 min

Ingredienser

( 6 porsjoner )

1 pk Crème brûlée

3 dl melk

3 dl fløte

Julekrydder:

0,5 ts ingefær

0,5 ts nellik

0,5 ts pepper

0,5 ts kanel

Fremgangsmåte

1. Bland de to posene fra pakken med TORO Crème brûlée med 3 dl melk, 3 dl kremfløte og julekrydderet

2. Kok opp under omrøring. Fordel i seks serveringsglass.

3. Sett serveringsglassene i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.

4. Fordel 1 ts karamellsukker over hver porsjon 5 minutter før servering.

Tips: