Chili sin carne bowl
En grønnere middag
- Ca. en halv time
- Enkel
- VEGETARISK

Ingredienser til 2 porsjoner
Med denne vegetargryten på lur, kan du briljere med en skikkelig god, meksikansk vegetarrett på fredagskvelden. Venga, venga!
- 1,00 pose TORO Chili con Carne Bowl 150g
- 1,00 boks hakkede tomater
- 3,50 dl vann
- 1,00 stk rødløk
- 1,00 boks grønne linser
Tilbehør:
- 2,00 stk avokadoer
- 1,00 pose salatmiks
- 1,00 pose nachos
- 1,00 beger rømme
- 1,00 stk lime
Med denne vegetargryten på lur, kan du briljere med en skikkelig god, meksikansk vegetarrett på fredagskvelden. Venga, venga!
Slik gjør du:
- 1
Vask og skrell søtpoteten, og skjær i små terninger. Stek søtpotetbitene i smør på middels varme i 4-5 minutter. Skyll linsene og la de renne av seg.
- 2
Ha Chili con carne bowl, hakkede tomater, vann og linser i en kjele. Kok opp under omrøring og la koke videre i 20 minutter. Rør om med jevne mellomrom. Tilsett de stekte søtpotetbitene mot slutten av koketiden.
- 3
Skjær opp avokado som tilbehør, sammen med nachos, rømme, salat og en god skvis lime.