Søk

Chili sin carne bowl

En grønnere middag

Ingredienser til 2 porsjoner

Med denne vegetargryten på lur, kan du briljere med en skikkelig god, meksikansk vegetarrett på fredagskvelden. Venga, venga!

  • 1,00 pose TORO Chili con Carne Bowl 150g
  • 1,00 boks hakkede tomater
  • 3,50 dl vann
  • 1,00 stk rødløk
  • 1,00 boks grønne linser
  • Tilbehør:

  • 2,00 stk avokadoer
  • 1,00 pose salatmiks
  • 1,00 pose nachos
  • 1,00 beger rømme
  • 1,00 stk lime

Med denne vegetargryten på lur, kan du briljere med en skikkelig god, meksikansk vegetarrett på fredagskvelden. Venga, venga!

Slik gjør du:

  1. 1Vask og skrell søtpoteten, og skjær i små terninger. Stek søtpotetbitene i smør på middels varme i 4-5 minutter. Skyll linsene og la de renne av seg.
  2. 2Ha Chili con carne bowl, hakkede tomater, vann og linser i en kjele. Kok opp under omrøring og la koke videre i 20 minutter. Rør om med jevne mellomrom. Tilsett de stekte søtpotetbitene mot slutten av koketiden.
  3. 3Skjær opp avokado som tilbehør, sammen med nachos, rømme, salat og en god skvis lime.

Produkt