Brownies+cookies = sant

Brownies toppet med sjokolade cookies er en morsom vri på den kjente og kjære browniesen. Den er som brownies, myk inni, men har et deilig crunchy lag på toppen. Mange liker kaker med litt crunch ekstra godt, og det er det du får her. I tillegg til en fantastisk smak av sjokolade fordi det er brukt sjokolade cookies på toppen. Mmm, deilig. Ikke er det vanskelig heller, med denne oppskriften går det lett som en lek.

45 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Brownies

1 pose Brownie Cookies

2 stk egg

1 dl vann

100 g smeltet smør

2 ss smeltet smør

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 165 °C varmluft. Tilbered så de to kakene i hver sin bakebolle

2. Lag browniesen. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 g smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin). Bland med posens innhold og rør til en jevn røre. Ta frem en liten langpanne (ca. 20 x 30 cm). Klipp til bakepapir 0g legg i bunnen av formen og smør kantene. Fordel røren jevnt i formen ved hjelp av en slikkepott.

3. Lag cookies deigen. Rør sammen 1 egg og 2 ss smeltet, avkjølt smør eller flytende margarin (nøytral olje kan også brukes). Bland med posens innhold. Dryss så deigen over browniesen (som allerede er fordelt i formen).

4. Stek på nederste rille i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen (så den får satt seg).

Tips: