Søk

Brownies påskedessert

Ingredienser til 12 porsjoner

Brownies påskedessert med sjokoladeglasur passer perfekt etter påskemiddagen. Brownies er godt likt av både store og små, og er super som dessert. Sjokoladeglasuren passer spesielt godt til brownies fordi kremosten frisker opp smaken og gir en god balanse. Det er lov å kose seg litt ekstra i påsken. Kaken gir 12 saftige kakestykker.

  • Kake

  • 1,00 pose TORO Brownies 552 g
  • 1,00 stk egg
  • 1,00 dl vann
  • 100,00 g smeltet smør
  • Glasur

  • 140,00 g melis
  • 50,00 g romtemperert smør
  • 2,00 ss bakekakao
  • 100,00 g kremost
  • Pynt

  • 1,00 pose Påskemarsipan fra Nidar
  • 1,00 pk kakestrøssel

Brownies påskedessert med sjokoladeglasur passer perfekt etter påskemiddagen. Brownies er godt likt av både store og små, og er super som dessert. Sjokoladeglasuren passer spesielt godt til brownies fordi kremosten frisker opp smaken og gir en god balanse. Det er lov å kose seg litt ekstra i påsken. Kaken gir 12 saftige kakestykker.

Slik gjør du:

  1. 1Ta smøret og kremosten ut av kjøleskapet i god tid så det rekker å bli mykt eller bruk mykt smør. Det er essensielt for å unngå klumper i glasuren.
  2. 2Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.
  3. 3Bruk en rund form på ca 24 cm i diameter. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek så på midterste rille i 30-35 minutter. Alle ovner er forskjellige.
  4. 4Avkjøl kaken i formen. Mens kaken avkjøles lager du glasuren.
  5. 5Bland melis og bakekakao og tilsett det myke smøret. Bland godt med en visp til det korner seg. Tilsett så kremosten. For ekstra luftig glasur kan du bruke kjøkkenmaskin med visp, da får du maksimalt med luft inn i glasuren så den blir luftig og fløyelsmyk. Fordel glasuren over den avkjølte kaken ved hjelp av en slikkepott.
  6. 6Pynt med påskemarsipan og kakestrøssel om du vil.

Produkt