Søk

Brownies med sjokolade og bær

Ingredienser til 12 porsjoner

Brownies med sjokolade og bær har blitt vanligere og vanligere de siste årene. Bærene løfter smaksopplevelsen og gjør kaken eller desserten litt friskere og mindre «tung». Kombinasjonen bringebær og sjokolade må være en av de beste. Her får du derfor oppskriften på bringebærbrownies med hvit sjokolade. Den myke konsistensen og søte sjokoladesmaken fra browines passer perfekt med friske bringebær. Sammen med biter av hvit sjokolade blir dette en drøm av en kake.

  • Kake

  • 1,00 pose TORO Brownies 552 g
  • 1,00 stk egg
  • 1,00 dl vann
  • 100,00 g smeltet smør
  • Pynt

  • 75,00 g grovhakket hvit sjokolade
  • 1,00 beger bringebær

Brownies med sjokolade og bær har blitt vanligere og vanligere de siste årene. Bærene løfter smaksopplevelsen og gjør kaken eller desserten litt friskere og mindre «tung». Kombinasjonen bringebær og sjokolade må være en av de beste. Her får du derfor oppskriften på bringebærbrownies med hvit sjokolade. Den myke konsistensen og søte sjokoladesmaken fra browines passer perfekt med friske bringebær. Sammen med biter av hvit sjokolade blir dette en drøm av en kake.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Grovhakk sjokoladen. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør (eller 1,5 dl flytende margarin). Bland med posens innhold og den hvite sjokoladen og rør til en jevn, tykk røre
  2. 2Ta frem en liten langpanneform (20 x 30 cm). Smør formen og legg bakepapir i bunnen (klipp gjerne til så får du en penere og rettere kant på kaken). Fordel cirka halvparten av røren i formen. Dryss bringebærene jevnt over og hell over resten av kakedeigen og fordel jevnt ved hjelp av en slikkepott.
  3. 3Stek kaken på midterste rille i 25-30 minutter. Bruker du en større form må du redusere steketiden. Avkjøl kaken i formen
  4. 4Rett før servering skjærer du kaken i stykker. Serverer du kaken når den fortsatt er lun, vil du ha flytende hvit sjokolade i kaken

Produkt