Søk

Brownies cookies med peanøtter

Ingredienser til 16 porsjoner

Brownie cookies med peanøtter er myke inni, sprø utenpå og himmelsk gode. De salte peanøttene får frem den deilige sjokoladesmaken. Cookiesene er enkle og superraske å lage i stand og passer inn til mange ulike anledninger. Perfekte til helgekos, etter vennemiddag, på hytta eller etter en dag ute i frisk luft. De er myke inni, sprø utenpå og himmelsk gode. Vi har til gjengjeld å oppleve at det blir noen igjen, men dersom det skulle skje oppbevarer du cookiesene best i en lufttett boks. Oppskriften gir cirka 16 cookies.

Brownie cookies med peanøtter er myke inni, sprø utenpå og himmelsk gode. De salte peanøttene får frem den deilige sjokoladesmaken. Cookiesene er enkle og superraske å lage i stand og passer inn til mange ulike anledninger. Perfekte til helgekos, etter vennemiddag, på hytta eller etter en dag ute i frisk luft. De er myke inni, sprø utenpå og himmelsk gode. Vi har til gjengjeld å oppleve at det blir noen igjen, men dersom det skulle skje oppbevarer du cookiesene best i en lufttett boks. Oppskriften gir cirka 16 cookies.

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 175 °C (ved varmluft 165 °C). Grovhakk peanøttene. Rør sammen 1 egg og 3 ss smeltet smør eller margarin og bland med posens innhold og de grovhakkede peanøttene. Kna deigen godt sammen. Obs! Deigen skal være fast.
  2. 2Kle en stekeplate med bakepapir. Bruk så to teskjeer til å lage små emner. Ta en liten del av deigen ved bruk av den ene teskjeen. Løsne deigen fra teskjeen og sett den på stekeplaten ved hjelp av den andre teskjeen. Emnene skal ikke trykkes flate og du må ha litt plass mellom hver, da de vil bre seg utover når de stekes. Deigen fordeles til ca. 16 emner (4×4 rader) og stekes så på midterste rille i ca. 10 minutter.
  3. 3Avkjøl kakene litt før du tar dem av stekebrettet. De vil være myke når du tar de ut, men stivner etter hvert. Kos deg med cookiesene og riktig god helg!