Søk

Brownie Cookies kake

Ingredienser til 14 porsjoner

Brownies toppet med sjokolade cookies er en morsom vri på den kjente browniesen. Den er som brownies, myk inni, men har et deilig sprøtt lag av cookies på toppen. Mange liker kaker med litt crunch ekstra godt, og det er det du får her. I tillegg har TORO Brownies en fantastisk smak av sjokolade med ekte sjokoladebiter fra TORO Brownie cookies. Med denne oppskriften går det lett som en lek og du får en herlig 2 i 1 variant av den kjente og kjære hjemmelagede browniesen. Oppskriften gir ca. 12-14 kakestykker

Brownies toppet med sjokolade cookies er en morsom vri på den kjente browniesen. Den er som brownies, myk inni, men har et deilig sprøtt lag av cookies på toppen. Mange liker kaker med litt crunch ekstra godt, og det er det du får her. I tillegg har TORO Brownies en fantastisk smak av sjokolade med ekte sjokoladebiter fra TORO Brownie cookies. Med denne oppskriften går det lett som en lek og du får en herlig 2 i 1 variant av den kjente og kjære hjemmelagede browniesen. Oppskriften gir ca. 12-14 kakestykker

Slik gjør du:

  1. 1Sett stekeovnen på 165 °C varmluft. Tilbered så de to kakene i hver sin bakebolle
  2. 2Lag browniesen. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 g smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin). Bland med posens innhold og rør til en jevn røre. Ta frem en liten langpanne (ca. 20 x 30 cm). Klipp til bakepapir 0g legg i bunnen av formen og smør kantene. Fordel røren jevnt i formen ved hjelp av en slikkepott.
  3. 3Lag cookies deigen. Rør sammen 1 egg og 2 ss smeltet, avkjølt smør eller flytende margarin (nøytral olje kan også brukes). Bland med posens innhold. Dryss så deigen over browniesen (som allerede er fordelt i formen).
  4. 4Stek på nederste rille i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen (så den får satt seg).