Blomkålsuppe og pastasalat

Klassisk og nydelig sammen: suppe og salat!

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Kremet blomkålsuppe

8 dl vann

2 dl melk

1 hode blomkål

2 ss gresskarfrø

Pastasalat:

1 pose grønnsakspasta med brokkoli & erter

1 hode hjertebladsalat

1 beger cherrytomater

0,5 stk rødløk

3 ss olivenolje

1 ss sitronsaft

0,25 ts pepper

friske urter, gjerne oregano salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

1. Del blomkålhodet i små buketter. Kokes så vidt møre.

2. Rør ut blomkålsuppen med vann og melk, la den småkoke i 5 min. Tilsett de små blomkålbukettene. Smak til med salt og pepper.

3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl litt og bland den sammen hjertebladsalat, halve små tomater og rødløk i tynne båter. Rør sammen olje, sitronsaft og pepper og drypp over pastasalaten.

4. Server suppen med gresskarkjerner og friske urter på toppen. Ha gjerne Grissini eller brød til suppen og pastasalaten. God middag!

Tips:

Ha gjerne brød til.