Søk

Bergensk fiskesuppe med ekstra fisk & spinat

Ingredienser til 4 porsjoner

Enkel, sunn middag i en fei! Med masse fisk og grønnsaker er denne suppen næringsrik og velsmakende. Helt topp hverdagsmat for store og små!

  • 2,00 stk store gulrøtter
  • 1,00 pose
  • 8,00 dl vann
  • 2,00 dl melk
  • 400,00 g laksefilet (ev. torsk eller annen fisk)
  • 200,00 g spinat
  • 100,00 g reker

Enkel, sunn middag i en fei! Med masse fisk og grønnsaker er denne suppen næringsrik og velsmakende. Helt topp hverdagsmat for store og små!

Slik gjør du:

  1. 1Skrell og skjær gulrøttene i biter. Skjær deretter opp laksen i terninger.
  2. 2Ha posens innhold, vann, melk og gulrøtter i en kjele. La det koke opp under omrøring, før du lar det koke videre i 10 minutter.
  3. 3Tilsett laks og spinat mot slutten av koketiden – la det trekke med i ca. 4-5 minutter.
  4. 4Server fiskesuppen med en håndfull reker og grovt brød.