Bergensk fiskesuppe med ekstra fisk & spinat

Enkel, sunn middag i en fei! Med masse fisk og grønnsaker er denne suppen næringsrik og velsmakende. Helt topp hverdagsmat for store og små!

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

2 stk store gulrøtter

1 pose Bergensk Fiskesuppe

8 dl vann

2 dl melk

400 g laksefilet (ev. torsk eller annen fisk)

200 g spinat

100 g reker

Fremgangsmåte

1. Skrell og skjær gulrøttene i biter. Skjær deretter opp laksen i terninger.

2. Ha posens innhold, vann, melk og gulrøtter i en kjele. La det koke opp under omrøring, før du lar det koke videre i 10 minutter.

3. Tilsett laks og spinat mot slutten av koketiden – la det trekke med i ca. 4-5 minutter.

4. Server fiskesuppen med en håndfull reker og grovt brød.

Tips: