Bergensk fiskesuppe med fiskeboller

Dette er en klassiker som har vært elsket av nordmenn i årtier.

20 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 pose Bergensk Fiskesuppe

8 dl vann

2 dl fløte, lettrømme eller melk

0,5 boks Fiskeboller i kraft

200 g hvit fisk uten skinn og ben

2 stk gulrøtter

1 stk gressløk, liten bunt

0,5 stk sellerirot, liten

Litt grønt på toppen

Fremgangsmåte

1. Rør ut posens innhold i vann, fløte, lettrømme eller melk.

2. Kok opp under omrøring og la suppen småkoke 10 minutter. Skjær fisken i terninger, gulrøttene i strimler, del fiskebollene i biter og kutt små biter med gressløk. Ha alt i suppen de siste fire minuttene og rør forsiktig.

3. Server suppen rykende varm, pynt med en urtekvast og ha godt brød eller flatbrød til.