Asiatisk grønnsakssuppe med frisk ingefær og lime
- Under 20 min.
- Enkel
En hjemmelaget asiatisk grønnsakssuppe med frisk ingefær og lime er inspirert av det asiatiske kjøkkenet med masse gode grønnsaker og eksotiske kryddere. Denne oppskriften kan hjelpe deg med matsvinnet, siden du kan bruke det du har igjen av grønnsaker i kjøleskapet for å lage en klar grønnsakssuppe som er varmende, god og full av næring.
- 1,00 stk sitrongress ( slå gjerne på denne med baksiden av kniven for å få frem aromaer )
- 0,25 ts TORO Krydderiet Kajennepepper malt 62 g
- 1,00 ts TORO Krydderiet Hvitløkspulver 87 g
- 2,00 ss fish sauce (nam plah)
- 1,00 ss finhakket ingefær
- 0,50 ts TORO Krydderiet Ingefær malt 15 g
- 2,00 l vann
- 200,00 g sopp (champignon, aromasopp, shitake, østerssopp eller det du har tilgjengelig)
- 1,00 ss TORO Krydderiet Kruspersille 15 g
- 0,50 pk vårløk
- 1,00 stk lime
- 1,00 stk gulrot, terninger
En hjemmelaget asiatisk grønnsakssuppe med frisk ingefær og lime er inspirert av det asiatiske kjøkkenet med masse gode grønnsaker og eksotiske kryddere. Denne oppskriften kan hjelpe deg med matsvinnet, siden du kan bruke det du har igjen av grønnsaker i kjøleskapet for å lage en klar grønnsakssuppe som er varmende, god og full av næring.
Slik gjør du:
- 1
Bland alle ingrediensene med unntak av persille og vårløk. Kok opp og la småkoke i ca 10-15 min. Mot slutten av koketiden tilsett persille, vårløk og saften av 1 lime.