Søk

Amerikanske pannekaker til frokost

Ingredienser til 4 porsjoner

Amerikanske frokostpannekaker er både mindre og tykkere enn de tradisjonelle pannekakene vi kjenner er i Norge. Med denne oppskriften kan du imponere familien med en frokost som garantert vil falle i smak. I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker. Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke.

Amerikanske frokostpannekaker er både mindre og tykkere enn de tradisjonelle pannekakene vi kjenner er i Norge. Med denne oppskriften kan du imponere familien med en frokost som garantert vil falle i smak. I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker. Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke.

Slik gjør du:

  1. 1Rør sammen vann og smeltet smør eller flytende margarin. Bland med posens innhold og visp til en jevn og glatt røre
  2. 2La røren svelle i noen minutter
  3. 3Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene (ca 15 cm i diameter). Når pannekakene får en «boblete» hinne kan du snu de. Stek videre til pannekakene har en gyllenfarge på begge sider.
  4. 4Stable pannekakene i et tårn, og server de med din favoritt topping

Produkt