Amerikanske pannekaker til frokost

Amerikanske frokostpannekaker er både mindre og tykkere enn de tradisjonelle pannekakene vi kjenner er i Norge. Med denne oppskriften kan du imponere familien med en frokost som garantert vil falle i smak. I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker. Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke.

30 min

Ingredienser

( 4 porsjoner )

1 Vafler

4 dl vann

75 g smeltet smør

0 smør til steking

Fremgangsmåte

1. Rør sammen vann og smeltet smør eller flytende margarin. Bland med posens innhold og visp til en jevn og glatt røre

2. La røren svelle i noen minutter

3. Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene (ca 15 cm i diameter). Når pannekakene får en «boblete» hinne kan du snu de. Stek videre til pannekakene har en gyllenfarge på begge sider.

4. Stable pannekakene i et tårn, og server de med din favoritt topping

Serveres med:

Lønnesirup

1324

Tips: