Amerikansk vegetargryte med bønner og kikerter
En grønnere middag
- Ca. en halv time
- Enkel


Amerikansk gryte har stått på norske middagsbord i mange tiår, men visste du at den er minst like god som vegetargryte ? Bytt ut kjøttet med bønner og kikerter for en enkel vegetarmiddag som passer for hele familien.
- 1,00 pose TORO Amerikansk gryte 187g
- 8,00 dl vann
- 1,00 boks kidneybønner
- 1,00 boks kikerter
- 200,00 g persillerot, lettstekt
Topping:
- 1,00 boks rømme
- 2,00 stilker vårløk
- 1,00 kvast persille
Serveres med
- Baguetter
Amerikansk gryte har stått på norske middagsbord i mange tiår, men visste du at den er minst like god som vegetargryte ? Bytt ut kjøttet med bønner og kikerter for en enkel vegetarmiddag som passer for hele familien.
Slik gjør du:
- 1
Skrell og del persillerot i biter. Stek bitene lett i litt olje.
- 2
Kok opp amerikansk gryte med vann og avrente kidneybønner og kikerter under omrøring. La gryten koke i 20 minutter. Tilsett stekt persillerot mot slutten av koketiden.
- 3
Topp gryten med litt rømme, vårløk og litt finhakket persille ved servering.