• slider-image

    Med god smak gjør vi Norge sunnere

    I et godt og riktig sammensatt kosthold er det plass til alle typer matvarer – det er mengden og hvor ofte vi spiser de ulike matvarer som er avgjørende for en god helse. Vi i TORO forholder oss til de nasjonale kostholdsanbefalingene både for våre eksisterende og nye matvarer.

Kosthold og ernæring

Helse er en kombinasjon av flere faktorer. Vi må huske å balansere disse faktorene opp mot hverandre for å ha det bra. Et fornuftig sammensatt kosthold bidrar til at kroppen holder seg frisk og at vi har overskudd. Smak, lukt og gleden rundt måltidene gjøre mye med vår opplevelse av hverdagen og kan skape mye sosial glede.

Les mer

Er du allergisk?

Allergi er en forandring i kroppens reaksjonsmåte på noe i maten som i utgangspunktet er naturlig og ufarlig.
Les mer

Slik lages maten vår

Her kan du lese mer om de ulike måtene vi i TORO lager maten vår på.
Les mer

Samfunnsansvar

I TORO –porteføljen er det ingen produkter med palmeolje. Vi benytter oss kun råvarer og ingredienser som er basert på tradisjonelle produksjonsmetoder der planten eller dyret er utviklet og foredlet uten at moderne genteknologi er benyttet.
Les mer

Vegetar

TORO ønsker å gjøre det enklere for forbrukere å finne veganske og vegetarianske produkter for de som har valgt et plantebasert kosthold av helsemessige og/eller etiske årsaker.

Les mer