Sjokoladeglasur

TORO Sjokoladeglasur med smak av mokka er perfekt til TORO Muffins. Glasuren har en god smak av sjokolade med hint av mokka. Ved å piske inn romtemperert smør forvandles glasuren til sjokoladekrem. TORO Sjokoladeglasur er glutenfri.

Hjemmebakt på en - TORO - tre

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 17 g

    Per 100 g

    Energi

    284 kJ

    1672 kJ

    Energi

    67 kcal

    397 kcal

    Fett

    1,9 g

    11 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    1,2 g

    7,1 g

    Karbohydrat

    12 g

    69 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    11 g

    66 g

    Protein

    0,6 g

    3,8 g

    Salt

    0,06 g

    0,37 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    sukker, fettredusert kakao 5 %, eggehvite, stivelse, aroma, kaffe

    Glutenfri

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Bland posens innhold med 25 g smeltet smør. Rør forsiktig inn 2-3 ss. vann (ca. 20 ml) til passe tykk konsistens.
    NB! Tilsett vannet litt etter litt så glasuren ikke blir for tynn.
    2.Fordel glasuren på kake eller muffins.
    Tips: For en mildere sjokoladesmak, erstatt vannet med melk.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke